About us

Over ons

De Zwarte Zwaan te Achel is de dierenzaak voor de vogel- en dierenliefhebber. Met ons uitgebreid assortiment zorgen we dat iedereen bij ons vind wat hij/zij zoekt. We hebben het allemaal: Voeding, speeltjes en accessories aan zeer voordelige prijzen. Onze mensen bezitten de nodige expertise en zijn toegewijd aan het welzijn van jouw huisdier. Dus ben je zelf ervaren of begin je net, bij ons kan je rekenen op een helpende hand en advies om jou de juiste keuzes te laten maken voor jouw dieren.

Waarom voor ons kiezen ?

Wie zijn we?

Wij zijn een zaak gespecialiseerd in de aan- en verkoop van vogels en kleine huisdieren, dierenbenodigdheden,
eigen zaadmengelingen. Ook een ruime keuze aan metalen volières, hondenkennels, honden – en kippennachthokken.

Broeden

Tevens hebben wij ook broedmachines, de onderdelen
daarvoor en in het broedseizoen, broedeieren.

Voor jou, op maat...

Zelfs op maat maken van dierenverblijven in hout en aluminium is voor ons geen probleem en dit alles tegen een betaalbare prijs.

Advies

Door onze jarenlange ervaring in de sector kan je bij ons rekenen op écht advies. We bezitten een zeer stevige expertise op het vlak van vogels. Daarnaast maken we ook al enkele jaren op maat gemaakte dierenverblijven. Stuur ons een bericht of kom eens langs

Ervaring & expertise

De liefde voor het vak.

Van vader op zoon, is de passie voor vogels overgedragen. Van kinds af aan is Marco Vaesen (zaakvoerder) omringt geweest door vogels. Het was ook al op vroege leeftijd dat hij een passie ontwikkelde voor de dieren.

Vanuit deze ervaring is een stevige expertise gegroeid. Deze wil hij de dag van vandaag op professionele wijze delen met de mede  ornithologische enthousiasten.